OM MEG

Mange ideer og god fantasi!

Ja, jeg har mange ideer og jeg har god fantasi, men dette er kombinert med erfaring og kunnskap. Selv om jeg ofte er og se på kontoret, er jeg også en privatperson med interesser og en historie.

Gudbrandsdøl og verdensborger

Født og oppvokst på Lillehammer har jeg med meg de verdiene som ofte settes pris på i Gudbrandsdalen, men samtidig har et liv som har bragt meg rundt omkring både innenlands og utenlands gitt meg både inspirasjon og kunnskap jeg tar med meg inn i arbeidet hver dag.

Livet har ført meg rundt omkring i verden, og gjennom de siste 30 årene har jeg blant annet vært bosatt i Norge, Spania, Belgia og USA. Dette har gitt meg varierte inntrykk og et litt annerledes syn på den verden vi lever i enn mange andre.

Selv om jeg helt siden 1997 har jobbet med Internett og Internett-relaterte oppgaver har også arbeidserfaringen gitt meg utfordringer innen eiendom, olje og gass investeringer og HoReCa. All denne erfaringen har jeg tatt med meg inn i mitt daglige virke både som selvstendig konsulent og som gründer av selskapet Tappin AS.

I dag bruker jeg det meste av tiden min som Head of Product Strategy & Development  og styremedlem i Tappin AS som jeg var med å etablere i 2012, samt som selvstendig konsulent og som kursholder bl.a. for Videocation.no 

Your content has been submitted

Your content has been submitted