Søk
  • Ingar Hagen

Spennende innovasjonsmiljø i Bergen

Oppdatert: 7. okt. 2019


De siste månedene har jeg vært mye på reiser i Bergen i forbindelse med mitt engasjement i Tappin AS, og i den forbindelse har jeg ved flere anledninger besøkt det spennende miljøet i Nyskapningsparken som holder hus i Vilvite senteretog er drevet av Bergen Teknologioverføring (BTO).

Spessielt begeistret er jeg over Gründer Hub som virkelig er et energisk sted hvor nyetablerte kan få utfolde seg og skape i et fantastisk energisk miljø i flotte lokaler og til gode priser. Etter en dag her blir jeg alltid energisk og full av ideer og arbeidslyst.

Kjempeinspirerende rett og slett. Sjekk ut sidene selv her >>


23 visninger0 kommentarer
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2019 by Ingar Hagen

Developed with Fun & Sense by Ingar Hagen